Gæstelærere

Gæstelærere

Søren og Nana kan tilsammen rigtig mange underlige ting :-)

Vi har en enorm bunke erfaring med små, store, fuldstændig voksne og dem der aldrig bliver voksne, og vi kan rigtig godt lide at arbejde for og med dem alle sammen.

Først og fremmest er vi gode til at få ting til at ske - til at sætte noget i gang. 

Vi har stor erfaring indenfor musicalopsætninger, teaterkoncerter o.lign. Både hvad angår selve processen med at få ideer, opbygge skelet, skrive manuskript, instruere, vælge musik, øve med band o.s.v. - men vi er også rigtig gode til at afvikle. 

Søren kan alverdens ting, når det kommer til afvikling af projekter. Han er god til ALT indenfor lyd - og han medbringer gerne eget udstyr. 
Nana er god til at få ideer til manuskript, til at guide i en skriveproces og til at vejlede under selve opsætningen. 

Vi har i mange år stået for blandt andet Musikskolen Lauras musical, hvor Nana har arbejdet med teaterholdet - Søren har arbejdet med bandet. Når det hele er smeltet sammen og gået nogenlunde op i en højere endhed, sætter Søren sig bag miksere, headset-grej og andre uforståelige maskiner :-)  Nana tager lyspulten og indkoder og styrer lyset - mens hun sufflerer skuespillerne på gulvet.

Vi kan RIGTIG godt lide at lave det, vi laver, hvilket vi håber kan smitte af på - og inspirere andre.

Vi kan komme en time eller to og give input, vi kan være med i en længere periode og guide jer, og vi kan selv stå for projektet. Det bestemmer I!

I februar 2017 var vi med under hele processen, da Åby Skoles 5.klasser - 50 elever - skulle opfinde, skrive og spille deres egen musical. 

I november 2017 laver vi musical med 100 elever på Bork Havn Efterskole - en efterskole for unge med læse og skrivevanskeligheder. Processen er så småt i gang (august 2017). Skolens elver og de lærere - som er tilknyttet projektet - skal sammen skrive manuskript ud fra vores oplæg. Vi er med pr. mail, og et par gange er vi fysisk til stede, under hele manuskript-tilblivelsen. I selve projektugen er vi til stede på skolen døgnet rundt :-) 

I marts 2018 er vi igen at finde på Åby Skole, hvor vi sammen med et lærerteam skal skrive manuskript, øve og afvikle de 3 6.klassers musical.