Hvem

Hvem er Skrallebang AlTid til børn

SKRALLEBANG består af Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen som begge har 22 års undervisningserfaring inden for et hav af musik - og drama/teater-relaterede fag.
Vi spiller aktive børnekoncerter - faktisk mere end 100 af slagsen årligt.

Vi vil gerne videreformidle vores glæde for musik, sang, bevægelse, leg - og for de gode fortællinger. Vi har de seneste år arbejdet en del ud fra eventyr og børnebøger, og sammensat flere temakoncerter med fortællingerne som omdrejningspunkt.
Gennem vores måde at arbejde med bøger og sange på, vil vi gerne inspirere forældre, pædagoger og lærere til at lege, synge, dramatisere og fortælle på nye måder.

Vi brænder for at levere anderledes børnemusik på rigtige instrumenter og på grej - der har sammen kvalitet - som det de voksne kræver, når de går til koncert.
Vi brænder for at give børn, unge og deres voksne en sjov, kreativ, øjenåbnende oplevelse.

...og vi kan lige så godt sige det med det samme! Vi NÆGTER at klæde os ud, når vi optræder! :-)

Nana er uddannet på Aarhus Universitet med musik som hovedfag og dramaturgi som sidefag.
Søren er uddannet bassist fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Nana underviser desuden børn og pædagoger i vuggestuer og børnehaver - herunder specialinstitutioner for multihandicappede og autister.
Hun underviser på børn- og forældrehold, har undervist en del i indskolingen og på mellemtrinnet.
Søren og Nana har de sidste maaaaaange år opsat rigtig mange musicals sammen. Se evt. under "Gæstelærere".    
                                                         
Søren har i en årrække undervist i Laursens Realskoles musikklasse - 10. årgang. Også her har Søren stået for musicalopsætning og teaterkoncerter.
Han har i mange år undervist både børn og voksne på sammenspilshold - og er desuden aktiv musiker på både børne- og voksenscenen.

Sammen har Nana og Søren "opfundet" SKRALLEBANG, som spiller aktive koncerter for børn og deres voksne, skriver - instruerer og afvikler musicals på efterskoler og i folkeskoler samt afholder inspirationskurser for pædagoger, lærere i indskolingen, musiklærere, musikskolelærere og gymnastikinstruktører. Vi har "Skralle-lyd", som kan levere grej og lydmand til koncerter, musicals m.m. - og så siger vi aldrig nej til at afprøve nye og anderledes opgaver og koncepter.
Vi kan godt li' at blive udfordret.

....og ja - vi er også sammen privat!! :-) 

I september 2018 udgav vi vores første sangbog og cd til brug i institutioner og indskolingen - og forhåbentlig også til brug i en masse børnefamilier! 
I april 2021 har vi udgivet 12 nye sange skrevet ud fra kendte eventyr og Ole Lund Kirkegaards børnebøger: SKRALLEBANG og børnebøgerne.
Og i november 2021 udgav vi 3 julesange.

Vores materiale kan købes her på siden under fanen "shop". Eller I kan streame vores sange, der hvor I normalt hører musik.

Nana skriver stort set alle SKRALLEBANGs tekster - og med tiden er der også kommet en del af vores egne sange/kompositioner på sætlisterne.