Hvem

Hvem er Skrallebang AlTid til børn

"SKRALLEBANG AlTid til børn" består af Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen.

Vi vil gerne videreformidle vores glæde for musik, sang, bevægelse, leg - og for de gode fortællinger. Vi har de seneste år arbejdet en del ud fra eventyr og børnebøger, og sammensat flere temakoncerter med fortællingerne som omdrejningspunkt.
Gennem vores måde at arbejde med bøger og sange på, vil vi gerne inspirere forældre, pædagoger og lærere til at lege, synge, dramatisere og fortælle på nye måder.

Skrallebang består af Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen som begge har 20 års undervisningserfaring inden for et hav af musik - og drama/teater-relaterede fag.

Begge har været ansat på Musikskolen LAURA og Laursens Realskole i Aarhus Midtby siden 2000.
Nana er uddannet på Aarhus Universitet med musik som hovedfag og dramaturgi som sidefag.
Søren er uddannet bassist fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Nana underviser i vuggestuer, mødregrupper og børnehaver - herunder specialinstitutioner for multihandicappede og autister.
Hun underviser desuden på børn- og forældrehold, i indskolingen og på mellemtrinnet.
Søren og Nana har de sidste maaaaaange år opsat rigtig mange musicals sammen. Se evt. under "Gæstelærere".    
                                                         
Søren har i en årrække undervist i Laursens Realskoles musikklasse - 10. årgang. Også her har Søren stået for musicalopsætning og teaterkoncerter.
Han har i mange år undervist både børn og voksne på sammenspilshold - og han står bag LAURAs "bandbase-koncept".
Søren er desuden aktiv musiker på både børne- og voksenscenen.

Sammen har Nana og Søren "opfundet" SKRALLEBANG, som spiller aktive koncerter for børn og deres voksne, og som afholder inspirationskurser for pædagoger, lærere i indskolingen, musiklærere, musikskolelærere og gymnastikinstruktører.

....og ja - vi er også sammen privat!! :-)

I september 2018 udgav vi vores første sangbog og cd til brug i institutioner og indskolingen - og forhåbentlig også til brug i en masse børnefamilier! 
Vores materiale kan købes her på siden under fanen "shop".

Nana skriver selv en stor del af SKRALLEBANGs tekster - og hun er også tekstforfatter på "Møs Frøen". En cd med børnesange (pop/rock) skrevet ud fra bl.a. nogle af H.C. Andersens eventyr.