Events

Events

SKRALLEBANG hjælper gerne med planlægning og afvikling af forskellige former for events

Eksempel:

I sensommeren 2016 hjalp SKRALLEBANG Hadsten Børnehave med at afvikle børnehavens 50 års fødselsdag.

Nana havde i måneden op til børnehavens fødselsdag lært børnene tre sange ved et ugentligt besøg i børnehaven - og med hjælp fra en cd, som SKRALLEBANG havde indspillet til børnehaven. Den ene sang er Hadsten Børnehaves egen sang, som Nana har skrevet til anledningen.

På selve dagen havde børnehaven om formiddagen inviteret alle områdets dagplejebørn til SKRALLEBANG koncert for de yngste.

Da forældre og mere formelle personer stødte til i løbet af dagen, spillede og sang SKRALLEBIGBANG - sammen med børnehavens børn - de tre (indlærte) sange fra scenen.

(På denne dag var BIG = en pianist og en percussionist)

Dagen sluttede af med endnu en koncert - denne gang med SKRALLEBIGBANG. En koncert som var sammensat af sange, lege og fortællinger som både små, mellem og store kunne være med til.

SKRALLEBANG leverede lyd-grej og lydmand (Søren) hele dagen - til taler, indslag, optræden m.m.

 

Vi hjælper også gerne med alle mulige andre former for events: Små Synger sammen dag, fejring af alverdens ting, julefest i dagtilbuddet....                  

Som udgangspunkt kan alt lade sig gøre. Vi har kun én eneste gang sagt nej. Da vi blev spurgt: "er det ikke jer, der har det der show med hunde"... :-)