Tema koncerter

Tema koncerter

SKRALLEBANG, Ivan og den etbenede hane
- en koncert med afsæt i Ole Lund Kirkegaards forfatterskab.

Vi skal rappe om Ivans slatne arme, lære at stave til BUKSEVAND, høre historien om Lille Virgil, om dragen Dagmar, Orla Frøsnapper som - måske - har spist en frø en gang, om næsehornet Otto og noget om remoulademadder.

Koncerten egner sig til de 3 - 8 årige, men vi har også lavet en udgave som er specielt rettet mod skolernes 3.klasser, som ofte har et forløb om Ole Lund Kirkegaard. "SKRALLEBANG, Ivan og den etbenede hane" egner sig perfekt som start, del af eller afslutning på et sådant forløb.

En del af sangene skrev vi i anledning af Ole Lund Kirkegaards 80 års fødselsdag d.29.juli 2020. Næste år - i 2025 - ville han så have kunnet fejre sin 85 års fødselsdag og i den anledning, sætter vi et par nye sange på listen.

SKRALLEBANG leger med eventyr og børnebøger

Vi skal rappe, bevæge os, synge, læse op og dramatisere en række kendte eventyr og børnebøger.
Vi skal synge om en myg på cykel, trampe på troldens bro, med Guldlok på skovtur, høre om tre hunde med meget store øjne, om et næsehorn der hedder Otto og en masse andre skøre ting.

Koncerten er sammensat - og dele af den er skrevet  - i anledning af en række kendte, danske børnebøgers 50 års fødselsdag i 2017. Ole Lund Kirkegaards "Lille Virgil", Halfdans "ABC" og Flemming Quist Møllers "Cykelmyggen Egon" er tre ud af flere bøger, som kunne fejre 50 året.
(3-8 år)

BOGglad med SKRALLEBANG

Vi har nærstuderet BOGglads smukke plakater - den for de 0-3 årige og den for de 3-6 årige - og fundet ud af, at en masse af vores sange også er repræsenteret på plakaterne. Derfor kan man nu booke en BOGglad- koncert med Fyrtøjet, Den lille havfrue, Pippi, Egon, De 3 bukkebruse m.fl.

SKRALLEBANG, H.C.Andersen, Grimm og de andre

Vi har sange om Ulven og de 7 gedekid, Guldlok, Klods Hans, Kejserens Nye Klæder, Den Lille Havfrue, Hans og Grete, Guldlok, Ole Lukøje, De 3 bukkebruse, Fyrtøjet, Snehvide og nogle stykker mere fra eventyrenes verden. 
Måske har I ønsker til, hvilke af vores eventyr I vil høre - måske lader vi bare humøret, stemningen og publikums mod bestemme.
De kan være ret uhyggelige sådan nogle eventyr! Men vi krydrer dem selvfølgelig med skøre rekvisitter, lidt løgn og en masse grin.
(3-8 år)

Tag til havet med SKRALLEBANG

Vi skal møde nogle af havets dyr, en havfrue som gerne vil have ben, sejle med skibet Mary, måske spises af en haj og høre om Sørøver Sally. I skal gætte, hvad vi har samlet op i havet og gemt i den hemmelige spand, og måske møder vi en ælling, som mangler venner.

Halloween med SKRALLEBANG

En uhyggelig koncert om trolde, hekse, spøgelser, heksebryg med afhuggede fødder og slatne biller. Om trolde som kan trylle dig om til hvad som helst - og så skal I gætte noget uhyggeligt, som bor i en spand.

Tag dit mest uhyggelige udklædningstøj på - en voksen i hånden (hvis de tør) og kom til Uhyggelig koncert!
(2-6 år)

SKRALLEBANG leger med ord

Der skal læses op, tegnes, synges ekko, snakkes om bogstaver og rappes om blandt andet Fru Hansens kælder.
Vi har fundet et par sange frem af Hr. Skæg og Michael Bondesen - Skægs Ekkosang og Bondesens udgave af den gamle ABC sang. Vi skal lege en slags tegn og gæt - stave og høre et eventyr eller to. 
En ny rap over gamle rim og remser skal også læres.
(3-8 år)

De Små Synger - ALtid, højt og stadigvæk!
- "De små synger" fyldte 75 år i 2024

Vi har sammensat en koncert for de 0 - 109 årige med afsæt i sangbogen.

Se min kjole, Jeg en gård mig bygge vil, Save - save brænde, 100 mus med haler på, blæsten kan man ikke få at se og en bunke af de andre klassikere fremføres på den "skrallebangske" måde.
Koncerten spiller vi med jævne mellemrum på plejehjem, som inviterer den lokale børnehave ind.

Jul med SKRALLEBANG 

En hyggelig julekoncert som bringer enhver i julehumør. Mød alverdens nisser og en julemand, som ikke kan finde sit tøj. Der skal rappes om Rudolf og ønskes under den SKRALLEBANGske ønskestjerne.
Vi garanterer (næsten) bjældeklang og stjernedrys.

SKRALLEBANG spiller aktive koncerter for børn og deres voksne - så på med nissehuen og julehumøret - syng, dans og leg julen ind sammen med dine voksne og SKRALLEBANG.
(2 - 7 år)

Tag med SKRALLEBANG på ”Tour de Cykeldyt”

Vi tager med Cykelmyggen Egon ud på landevejene. Måske kommer vi forbi et fransk vinslot, hvor Den Onde Dronning bor? Måske passerer vi et stort, hult træ og hopper over en cykelslange. Hvor blev de 10 små cyklister egentlig af, og hvad ved vi om cykeltrøjer? Det bliver skørt! Så på med cykelhjelmen og lycra-buksen og afsted til koncert!

En koncert for de 2 - 7 årige

SKRALLEBANG - AlTid til børn

Vi sammensætter en koncert til den aldersgruppe, som det drejer sig om.
En koncert fyldt med sang, leg, dans, bevægelse og grin.
En koncert med de sange og lege, som vi gennem årene har erfaret, at børnene allerbedst kan li - og et par stykker af dem som VI allerbedst kan li. Der vil helt sikkert både være kendte og ukendte - gamle og nye sange.

SKRALLEBANG spiller aktive koncerter for børn og deres voksne. På med danseskoene og fantasien og tag dine voksne med til koncert.
(0 - 103 år)