Tema koncerter

Tema koncerter

SKRALLEBANG leger med børnebøger
Vi skal rappe, bevæge os, synge og dramatisere en række kendte eventyr og børnebøger.
Vi skal forbi en hønsegård med 100 høns - måske bor Lille Virgil der? -
vi skal synge om en myg på cykel, trampe på troldens bro, stave til buksevand, med Guldlok på skovtur og andre skøre ting.

Koncerten er sammensat - og dele af den er skrevet  - i anledning af en række kendte, danske børnebøgers 50 års fødselsdag i 2017. Ole Lund Kirkegaards "Lille Virgil", Halfdans "ABC" og Flemming Quist Møllers "Cykelmyggen Egon" er tre ud af flere bøger, som kunne fejre 50 året.
(3-8 år)

 

SKRALLEBANG på nye æventyr
Vi skal lege, synge, rappe, læse op, dramatisere, fantasere og bevæge os igennem en lang række eventyr.
Der skal trampes på troldens bro, vi skal have øjne så store som tekopper og det er tilladt at drille Den Grimme Ælling.
En aktiv koncert som blander fortælling, sang, bevægelse og fantasi på en helt ny måde.
(3-8 år)

 

SKRALLEBANG leger med ord
Der skal læses op, tegnes, bandes, synges ekko, snakkes om bogstaver og rappes om Fru Hansens kælder.
Vi har fundet en lang række nye sange frem af bla. Hr. Skæg og Michael Bondesen - og vi har selv sammensat en rap over gamle rim og remser.
(3-8 år)

 

Find din indre mini-bogorm med SKRALLEBANG - AlTid til børn
Er du bedst til at være prinsesse eller bedst til at være Klods Hans? Vil du lære at stave til BUKSEVAND? Hvilke drømme hænger der i Ole Lukøjes paraply? Kender du Rasmus, Pingo, Skæg og Pelle - og en junglemand, der kun er iført underhylere?

Tag dine voksne med til koncert med SKRALLEBANG, hvor vi skal snakke om bogstaver, om skøre figurere fra børnebøgerne, ride på en fantasi-ged og gætte hvilke bøger, der læses op fra.

Koncerten kan varieres, så den også henvender sig til de 7-8 årige!
(3-7 år)

 

SKRALLEBANG på boligjagt
Med udgangspunkt i Lotte Kærså's skønne børnesang "Her bor jeg", tager Skrallebang deres publikum med ud i verden for at finde steder, hvor man kan bo. Man kan både bo i byen, på landet, i cirkus, på prærien...."rundt om i verden er der børn, der bor på steder, man slet ikke tror".

 

De Små Synger - ALtid, højt og stadigvæk!
Med udgangspunkt i "De Små Synger" har vi sammensat en koncert for de 0 - 109 årige.

Se min kjole, Jeg en gård mig bygge vil, Save - save brænde og en bunke af de andre klassikere fremføres på den "skrallebangske" måde :- )
(2-6 år)

 

SKRALLEBANG AlTid for børn og ældre                                                         Startede som et samarbejde med oplevelsesmedarbejderen på plejehjemmene i Aarhus Syd. Vi besluttede, at der skulle afvikles 5 Skrallebang-koncerter på de 5 plejehjem i Aarhus Syd, og Skrallebang søgte derfor økonomisk støtte til afvikling af koncerterne.                 
Skrallebang stod for at invitere områdernes institutioner til koncerterne. Antallet af inviterede børn var bestemt af det enkelte plejehjem.

Vi synger gamle, danske børnesange som f.eks.: Blæsten kan man ikke få at se, 100 mus med haler på, Rapanden Rasmus og Lille Sky gik morgentur. Der er både noget for øre og øje, og de ældre synger med og opfordres også til - i den grad de har lyst og magter det - at lege med.

Se indslag fra Tv2 østjylland

Et koncept/en koncert som vi tror, kan leve og udvikles i mange år frem. 


Halloween med SKRALLEBANG
En uhyggelig koncert om trolde, hekse, spøgelser, heksebryg med afhuggede fødder og slatne biller. Om trolde som kan trylle dig om til hvad som helst - og så skal I gætte noget uhyggeligt, som bor i en spand.

Tag dit mest uhyggelige udklædningstøj på - en voksen i hånden (hvis de tør) og kom til Uhyggelig koncert!


Tag på skovtur med SKRALLEBANG - AlTid til børn
På med jakken, hop på cyklen og tag en tur i skoven.
Vi møder helt sikkert en elg, ser et egern, finder en heks der spiser frøer og måske en troldefamilie, hvor bedstemor-trold har fået gebis.

"Halløjsa kom nu med" dine voksne og SKRALLEBANG i skoven til forårets fuglefløjt, efterårsvejr og vilde frøer.
(2-6 år)


SKRALLEBANG - AlTid til børn
Vi sammensætter en koncert til den aldersgruppe, som det drejer sig om.
En koncert fyldt med sang, leg, dans, bevægelse og grin.
En koncert med de sange og lege, som vi gennem årene har erfaret, at børnene allerbedst kan li - og et par stykker af dem som VI allerbedst kan li. Der vil helt sikkert både være kendte og ukendte - gamle og nye sange.

SKRALLEBANG spiller aktive koncerter for børn og deres voksne. På med danseskoene og fantasien og tag dine voksne med til koncert.
(0 - 103 år)


Helt ud i havet med SKRALLEBANG - AlTid til børn
Vi skal en tur til havet og mærke vinden suse og bølgerne bruse. Vi skal ned på havets bund og møde krabber, blæksprutter og ikke mindst havkongen. Mon ikke der kommer en sørøver forbi, når vi går tur på stranden.....?

SKRALLEBANG spiller aktive koncerter for børn og deres voksne, så på med svømmefødderne og tag med SKRALLEBANG helt ud i havet.
(2 - 6 år)


Indianerfest med SKRALLEBANG – AlTid til børn
Tag med SKRALLEBANG en tur på prærien, hvor vi blandt andet skal møde præriens dyr, en and som er faret vild, en indianerhøvding som kan trylle, og som oven i købet har en labrador – og måske danser vi en enkelt regndans.

SKRALLEBANG spiller aktive koncerter for børn og deres voksne, så find indianertøjet frem, tag dine voksne i hånden og tag med SKRALLEBANG ud over stepperne!

Efterår på prærien: Bliver Indianerfesten også et hit i efteråret, vil vi gerne udvide den med et par sange om efterårsvejret.
(2 - 6 år)


Rejs ud i verden med SKRALLEBANG – AlTid til børn
Med alverdens transportmidler tager vi ud i den store verden. Vi skal rejse med tog, på cykel, med raket, sejle med det gode skib Mary og flyve. Vi skal en tur i junglen, hvor vi måske støder ind i Tarzan, vi skal ud i skoven, vi skal ned på havets bund – og en gang imellem ender vi måske i Djurs Sommerland?!

SKRALLEBANG spiller aktive koncerter for børn og deres voksne, så find din kikkert og dykkermasken frem, tag dine voksne under armen og tag med SKRALLEBANG ud i verden!
(2 - 6 år)

Jul med SKRALLEBANG - AlTid til børn
En hyggelig julekoncert som bringer enhver i julehumør. Mød alverdens nisser og en julemand, som ikke kan finde sit tøj.
Vi garanterer bjældeklang og stjernedrys.

SKRALLEBANG spiller aktive koncerter for børn og deres voksne - så på med nissehuen og julehumøret - syng, dans og leg julen ind sammen med dine voksne og SKRALLEBANG.

(2 - 7 år)